WIE ONTWIKKELDEN BREINTOOLS?

Breintools is ontwikkeld door Brain Based Innovation.

Samen met verschillende partners, verzorgen wij de trainingen, workshops en opleidingen van Breintools.

Wij hebben, hoe kan het ook anders, een enorme passie voor het brein en positieve gezondheid. Door die passie vertellen we op een bevlogen manier en brengen we onze kennis vol enthousiasme over. Door onze passie blijven we bovendien steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en onderzoek.

Breinkennis heeft een vaste en dankbare plek in ons eigen leven.

DRS. HANNEKE JERONIMUS

“De neurologische, wetenschappelijk bewezen effecten van mindfulness maken mij enorm enthousiast. Mindfulness geeft inzicht, rust en kracht.”

Werken met jongeren is een grote passie van Hanneke: “Het werken met de nieuwe generatie geeft enorme kansen voor de toekomst.”

Door de breinkennis beschikbaar te maken en op een creatieve manier aan te bieden neemt ze jongeren, ouders en docenten mee in het anders omgaan met de dagelijkse ervaringen. Daarmee wordt de stress minder en het gevoel van zelfbeschikking groter.

Hanneke is opgeleid als huisarts en hogeschooldocent. Ze werkt nu als mindfulness trainer en coach. Ze ontwikkelt (online) trainingsprogramma’s vanuit Brain Based Innovation. Daarmee zet ze zich in voor de ontwikkeling van Movie Based Learning. Ze maakt films en zet deze in als lesmateriaal. Zo combineert ze creativiteit met een optimale leerervaring.

Hanneke  bestudeerde de interpersoonlijke neurobiologie bij het Mindsight Institute.

 

 

DR. THEO NIESSEN

“Ik zie het als mijn missie om – met vriendelijke aandacht voor jezelf en de ander – de persoonsgerichte zorg te verbeteren.”

Theo Niessen is opgeleid als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Hij werkt nu als hogeschooldocent en onderzoeker bij VUmc en Fontys. Daarnaast traint en coacht hij vanuit Plooibaar Denken.

Theo volgde zijn opleiding tot mindfulnesstrainer aan het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness in Nijmegen.

MSc. Marloes Vos

“‘Ik deel graag mijn ervaringen en levenslessen samen met de kennis over hoe je lichaam en lijf met elkaar interacteren om zo iedere uitdaging aan te kunnen.’

Marloes Vos werkzaam in de agrarische sector en inspireert graag anderen fysiek en mentaal in beweging te komen. Daarnaast begeleid ze jongeren op het middelbaar onderwijs in het anders met stress omgaan door haar breinkennis en ervaring in te zetten tijdens de bijlessen in de exacte vakken.

Haar ervaringen hoe sport als medicijn kan dienen en haar kennis van adaptatiefysiologie en nutritie vat ze samen in praktische kennis om anderen mentaal en fysiek in beweging te brengen.  Door haar eigen ervaringen van het leven te combineren met de juiste mindset weet zij van ieder obstakel een positieve uitdaging te maken.

Marloes is opgeleid tot adaptatie fysioloog en is daarnaast adaptive triathleet. Ze werkt binnen het team van Brain Based Innovation aan het aanbieden van (online) programma’s die mensen in beweging krijgen.