WIE ONTWIKKELDEN BREINTOOLS?

Breintools is ontwikkeld door Brain Based Innovation. Samen met Geert Bukkems van de Peelpioniers (innovatie in talentontwikkeling), verzorgen wij de trainingen, workshops en opleidingen van Breintools.

Wij hebben, hoe kan het ook anders, een enorme passie voor het brein en positieve gezondheid. Door die passie vertellen we op een bevlogen manier en brengen we onze kennis vol enthousiasme over. Door onze passie blijven we bovendien steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en onderzoek.

Breintools heeft een vaste en dankbare plek in ons eigen leven.

DRS. HANNEKE JERONIMUS

“De neurologische, wetenschappelijk bewezen effecten van mindfulness maken mij enorm enthousiast. Mindfulness geeft inzicht, rust en kracht.”

Hanneke is opgeleid als huisarts en hogeschooldocent. Ze werkt nu als mindfulness trainer en coach. Daarnaast traint en coacht ze vanuit OKC Asten.

Hanneke volgde haar opleiding tot mindfulness trainer bij See True en bestudeerde de interpersoonlijke neurobiologie bij het Mindsight Institute.

 

DR. THEO NIESSEN

“Ik zie het als mijn missie om – met vriendelijke aandacht voor jezelf en de ander – de persoonsgerichte zorg te verbeteren.”

Theo Niessen is opgeleid als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Hij werkt nu als hogeschooldocent en onderzoeker bij VUmc en Fontys. Daarnaast traint en coacht hij vanuit Plooibaar Denken.

Theo volgde zijn opleiding tot mindfulnesstrainer aan het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness in Nijmegen.

DR. CARLIJNE PHILIPS

“Ons brein is een echte topsporter. Zo bijzonder wat het allemaal voor ons doet! Vraag je naar mijn passies, dan staat het brein met stip op nummer 1.”

Carlijne is opgeleid als organisatie-socioloog en werkte o.a. als onderzoeker, manager en strategisch projectleider bij de overheid. Inmiddels traint, coacht en adviseert zij vanuit Breingemak.

Carlijne volgde haar opleiding tot mindfulness trainer bij Centrum voor Mindfulness Amsterdam.